Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A gyalogátkelőhelyen gázolt el egy nőt egy ismeretlen autó hajnalban a szombathelyi Dolgozók útján

A középkorú nőt kórházba vitték.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma hajnalban, nem sokkal hat óra után a Dolgozók útja egyik gyalogátkelőhelyén gázolt el egy ismeretlen autó egy középkorú nőt.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A kisméretű, sötét színű autó megállás nélkül elhajtott a helyszínről, a rendőrök keresik, a környéken egyébként több térfigyelő kamera van. Az autóról alkatrészek szakadtak le, tehát biztosan látszanak a sérülése.

Tánczos Mihály

A baleset időpontjában működött a közvilágítás és zuhogott az eső. A gyalogos a Faludi Ferenc utca felől érkezett és már csaknem átért a Dolgozók útjának túloldalára a kijelölt gyalogátkelőhelyen, amikor az érkező sötét színű, kis méretű személyautó elgázolta. A gyalogos az elsődleges adatok alapján nyolc napon túl gyógyuló, de nem életveszélyes sérülést szenvedett.

Tánczos Mihály

A rendőrség keresi az autó vezetőjét. Információink szerint a jármű jobb eleje megrongálódott az ütközéskor és több törött alkatrészt is találtak a rendőrök. Ebből arra is következtethetünk, hogy a gépkocsi vezetőjének észlelnie kellett az ütközést. A rendőrség bekéri a környező kamerák képeit is.

Mi azt javasoljuk a gázolónak, hogy saját érdekében jelentkezzen a rendőrségen, mielőtt a rendőrök kopogtatnak nála.

Tánczos Mihály

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

112 Emergency Press Hírügynökség

Gyalogosgázolás - elhajtott a sofőr Szombathelyen

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés