Akár százezret is spórolhat ha most tervez bútort készíttetni

Tízezrekkel jár jobban egy konyhaszekrényen, vagy gardróbon, ha éppen bútort tervezne otthona bármelyik helyiségébe.

Időről-időre elgondolkodik az ember, hogy milyen jó lenne az örökölt vagy a kilencvenes években vett bútorokat lecserélni. Akár egy modernebb küllemű konyha, akár egy megújult hálószobai szekrénysor, bármi szóba jöhet. Ha már gardrób, akkor legyen faltól falig, padlótól plafonig, sok hellyel minden ruhának, tolóajtóval. Némi számolgatás után hamar meggondolhatja magát az ember, ebben az akciós időszakban viszont egy, az előbb említett tolóajtós bútor esetében, akár 70-100 ezer forint közti összeget is megspórolhatnak. De egy konyhabútor vagy bármilyen egyéb bútor esetében is hajlamosak vagyunk halasztani, egyszerűsíteni, bizonyos kényelmi, praktikus vasalatokat kihagyni, érdemes most ezt újra átgondolni.

A toronyi Csercsics Faipari Kft. március 24. és április 7. közt olyan akciókkal készül, amelyekkel tényleg jelentős összegeket spórolhatnak egy-egy bútoron.

Montázs
Konyha-, fürdő-, előszobabútorok, gardróbszekrények, egyszóval bármi
Csercsics Faipari Kft.

Nem csak beszállítói, hanem egyéni akcióik is lesznek, például kedvezményesen vehetők meg a konyhai cső és oszloprendszerek, rácskosarak, kamra vasalatok, vagy LED-es világítások. A cégnél látványtervezéssel is foglalkoznak, mely alapján, a lapszabászat, a frontok és a szerelvények mellett, még a kivitelezés is megrendelhető. Ez utóbbi a cég által ajánlott alvállalkozókkal, ha valaki nem rendelkezik saját asztalossal, vagy nem akarja maga összerakni.

Csercsics Faipari Kft.
MDF alapú PVC fóliás bútorfrontok készülnek éppen
Garai Antal Atom

Felsorolásképp pár akciós termék: fiók vasalatok, kivető pántok, laptermékek, tolóajtó vasalatok, egyéb faipari szerelvények, mint fogantyúk, bútorlábak/lábazatok, függesztő vasalatok, felnyíló vasalatok, élzárók, egyszóval minden, minden típusú bútorhoz.

Asztalbörze az üzemben – Exportból visszamaradt német minőségű kishibás tömörfa asztalok féláron

Egy német megrendelőnek évek óta gyárt tömör fából, kihúzható asztalokat a cég. Saját gyártású ebédlőgarnitúráik bemutatására viszont nagyon kevés lehetőségük van, ezért műhelylátogatás keretén belül alakítanak ki egy speciális helyet a látogatóknak. Ott személyesen is tudnak majd válogatni a különböző típusú és fafajú asztalok között, kedvezményes áron. A visszamaradt darabok közt van olyan, amelyeken egyszerűen csak nem tetszett az erezet mintázata a megrendelőknek, és vannak köztük apróbb hibás példányok is, amik természetesen nem sokat vonnak le az asztal külleméből.

Csercsics Faipari Kft.
Álgesztes bükk nagyobbítható lapu asztal
Garai Antal Atom

Újítsd meg a bútoraidat egyszerűen, stílusosan!

Ha valaki nem tervezne most beruházni egy új bútorra, nem kell csüggednie, egy felújítás is teljesen megváltoztatja egy helyiség küllemét. Legyen szó akár különféle vasalatok, konyhai szerelvények beszerzéséről, praktikusabbra, modernebbre cseréléséről, vagy akár egy komplett szekrény frontjainak cseréjéről. Az akciós időszakban, mindezek szintén kedvezményesen megvásárolhatók lesznek. Az ember el sem tudja képzelni például, hogy egy bútoron - csak az ajtókat lecserélve - teljesen megváltozik a helyiség képe, látszólag pedig, mintha egy új bútort "kaptunk" volna. Kiemelendő, hogy fóliázott bútorajtókat a cég már 5 munkanapos teljesítésre is vállal.

Csercsics Faipari Kft.
Akril (plexis) modern konyhabútor digitális fotónyomtatással LED világítással
Garai Antal Atom

Lapszabászat rövid határidővel, m2-es áron és még sürgősségi vágás is kérhető

Aki szerelt, vagy készíttetett már bútort, belefuthatott abba, hogy megrendeléstől számítva 3-4 hét is eltelt, mire "meglett az anyag". Bár Torony 8-10 kilométer pluszt jelent Szombathelyről, ellenben lapszabászatot élzárással ettől rövidebb 5-10 munkanapos határidővel vállalnak (raktári anyagok esetén). A cégnél 56 féle Falco szín-struktúra kombináció van raktáron, amelyekből nem kell megvenni egy egész táblát, csak a kért mennyiségért fizet a vevő. Emellett MDF-ek, rétegelt lemezek, hátfalak, munkalapok és egyéb laptermékek is rendelhetőek raktárról maradék nélkül. Ha ez nem elég, a cég további kb. 300 féle laptermék rövid átfutású beszerzését is vállalja.

Csercsics Faipari Kft.
Lapszabászat táblafelosztó és hagyományos vízszintes szabászgépeken
Garai Antal Atom

Olyan is előfordulhat, hogy hiányzik egy polc, vagy el lett mérve egy elem, ami miatt nem áll össze a bútor, a Csercsics Kft. azonnali vágást is vállal (másfél négyzetméterig), és 48 órás szabás is kérhető. Mindkét "gyors" vágásnál, csak raktáron lévő bútorlapok lapszabászata és élzárása esetén, felárral. Ezt jó tudni a fent említett esetekben!

A cég kínálata bútorfront terén is sokrétű: vákuumfóliázott MDF, festett MDF, akril, furnérozott MDF, tömörfa és ezek minden kiegészítőjét is megvehetik közvetlenül, mint gyártótól. A kereskedői lépcsőket kihagyva, versenyképesebb az ár, így érdemes ellátogatni a cég toronyi telephelyére az akció időtartama alatt. A korábban említett gyors határidő szintén pozitívum.

A lapszabászat és a bútorfrontok mellett erősségük a bútorszerelvény is. Az utóbbi években nagy beszállítói változásokon estek át a kellékek, de a választékban továbbra is megtalálható minden faipari szerelvény (bizonyos termékek csak rendelésre). Az új beszállítóknak köszönhetően az alaptól egészen a prémium kategóriáig mindenféle vasalatot kínálnak az érdeklődőknek.

Csercsics Faipari Kft.
Vákuumfóliázott MDF ajtó antikolása
Garai Antal Atom

Nyitva tartás, cím, kínálat, szolgáltatások ide kattintva a cég honlapján . A cég Facebook-oldalán is folyamatosan lehet tájékozódni az aktuális akciókról, referencia munkákról, információkról.

Így lett egyszemélyes vállalkozásból faipari üzem

A Csercsics Faipari Kft. egyéni vállalkozásként indult 1989-ben egy toronyi családi háznál, de hamar kinőtte magát, így az évek során az „egyszemélyes” cégből egy több ezer négyzetméteres nagy üzem lett Torony határában. Átlagosan most 85 főt foglalkoztat a cég főállásban (a gazdasági válság előtt 170 főt is elérte a munkatársak létszáma).

Csercsics Faipari Kft.
Üzemrészlet – Tömörfa asztal összeszerelő csarnok
Garai Antal Atom

Az elmúlt évtizedekben mindig időben reagáltak a piac változásaira, választékhiányos időkben kezdték az élfólia gyártást, majd lakossági és szakmai igényeknek eleget téve a bútorlap-kereskedelem után lapszabászatot nyitottak és bútorgyártáshoz szükséges termékek forgalmazásába kezdtek. Később az ajtógyártás is felkerült a palettára, bővültek egy murakeresztúri üzemmel, beindult az ajtófrontok gyártása, a tömör fából készített étkező-bútor gyártás és a szoftveres látványtervezés is. Bővebben itt elolvashatják a cég történetét .

Szakmai nap asztalosoknak március 24-én

Március 24-én a cég telephelyén szakmai napot is tartanak, amin részt vesznek beszállítóik, akciókkal készülnek és ingyenes színkatalógusokkal, illetve termékmintákkal a faiparban dolgozók számára. Ezen esemény részleteit itt nézhetik meg , részvételről visszajelzést kérnek március 10-ig! A rendezvényre nem csak a szakmát várják, a tömörfa étkező asztal börze és az akciók a lakosság számára is biztosítottak lesznek.

Csercsics Faipari Kft.
Szerelvény üzlet
Garai Antal Atom
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)