Elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász

Csollányt december elejétől lélegeztetőgépen kezelték. 51 éves volt.

Ötvenegy esztendős korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász. Halálhírét a Magyar Tornaszövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság jelentette be.

Csollány Szilveszter november elején kapta el Lélegeztetőgépen van a koronavírusos Csollány Szilveszter 2021. December 07. 08:20 a koronavírust. Az állapota két héttel később fordult igazán súlyosra, ekkor szállították kórházba. Az pedig már december 6-án derült ki, Lélegeztetőgépen van a koronavírusos Csollány Szilveszter 2021. December 07. 08:20 hogy lélegeztetőgépre került.

Csollány Szilveszter 2000-ben Sydneyben gyűrűn nyert olimpiai bajnoki címet, 2003-ban visszavonult, az utóbbi időben Ausztriában dolgozott edzőként.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport