Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Csőtörés volt a szombathelyi Derkovits-lakótelepen – Fotókkal frissítve

A Váci Mihály és a Kodály Zoltán utcák kereszteződésénél hömpölyög a víz.

Csőtörés miatt szünetel az ivóvíz szolgáltatás Szombathelyen a Váci Mihály utca 63. 65. 68. 70. 72. 74. és a Bem József utca 6. 8. 10. 12. 14. 16. 18. számú lakótömbökben - közölte honlapján a Vasivíz.

Baráth Noémi
Veled építjük a független újságírást!
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Péntek reggel hömpölyögni kezdett a víz a Kodály Zoltán utcai kereszteződésben, majd kiderült, hogy a Váci Mihály és Kodály Zoltán utcai NA 300 gerincvezeték hibásodott meg. A vízhiány mintegy 800 lakást érint.

Csőtörés, Váci utca
Még több képért kattintson!
Baráth Noémi

A Vasivíz munkatársai már dolgoznak a hiba elhárításán, várhatóan ma 14 órára áll helyre a vízszolgáltatás. A munkálatok befejezését követően előfordulhat vízelszíneződés, de ez ártalmatlan az egészségre és a víz folyatásával megszűnik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra