Csütörtökön légi szúnyogirtás lesz Körmenden

Jobb később, mint soha.

Körmend önkormányzata a város honlapján közölte, hogy július 11-én csütörtökön légi szúnyogirtás lesz a napnyugta előtti órákban. Amennyiben az időjárási körülmények nem alkalmasak, a pótnap 12. péntek.

Az önkormányzat felhívja a lakosok figyelmét arra, hogy a szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolják az ablakok, ajtók bezárását és a mesterséges szellőztető berendezések kikapcsolását, valamint kezelt területen termő növények megmosását feldolgozás előtt.

Arra is emlékeztetnek, hogy a fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben akár egy hét alatt is fejlődhetnek a szúnyoglárvák, ezért érdemes azokat alkalmanként üríteni vagy lefedni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek