Curtis: fizessenek a módos rapperek a szegény iskolásoknak

A luxusautókkal, pénzkötegekkel pózoló rapperekhez intézett felhívást Curtis.

Instagram-oldalán közzétett videójában kéri Curtis azokat a rapsztárokat, akik luxusautókkal és pénzkötegekkel fotózkodnak, hogy vegyenek részt az általa indított, Robin Hood Curtis Challenge nevet viselő kihívásban, melynek keretében a magukat vagyonosnak érző rapperektől 100 ezer forintot kér, amelyet hátrányos helyzetű gyerekek beiskolázására költenek majd - írja a vg.hu. Mindenkinek százezer forintot kell betennie ebbe a kasszába és utána ezzel beiskolázunk hátrányos helyzetű gyerekeket – mondta Curtis, aki a Robin Hood Curtis Challenge nevet adta az akciónak..

Curtis
Facebook / Curtis

Curtis ugyan nem fedi fel, hogy ki(k)re gondolt, mint pénzkötegekkel fotózkodó sztárok, de az Off Media úgy véli, hogy leginkább G.w.M. Instagram-sztorijaira illik a leírás, ám azt is leírják, hogy a kommentek közt az előadó kiemeli, hogy nem csak rá gondolt. Curtis a videót kísérő írás szerint privát üzenetekben várja a felajánlásokat, úgyhogy könnyen lehet, hogy a jelentkezők száma nagyobb, mint amennyi a kommentekből kiolvasható.

A kezdeményezéshez rövid időn belül rengetegen csatlakoztak. Habár Curtis alapvetően a rapperekhez intézte felhívását, számtalan más híresség is jelentkezett, hogy támogatja az akciót. Kabát Péter, Dér Heni, Csuti, Dj Yamina, Rico, L.L Junior és még sokan mások biztosították támogatásukról a kezdeményezőt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet