Curtis kiállt Orbán megszorításai mellett

"Átlátja" a helyzetet, mint kiderült.

Nem mindig szól hozzá az aktuális közéleti kérdésekhez, ugyanakkor sosem szégyelli felvállalni a politikáról alkotott véleményét Curtis, aki most is úgy gondolta, meg kell fogalmaznia álláspontját, amit a Blikk vett észre. A rapper védelmébe fogadta a miniszterelnököt: szerinte ugyanis nem Orbán Viktor a hibás a világválságért.

24 óráig elérhető Instagram-történetében úgy fogalmazott: "Ugye most nem gondolja senki komolyan, hogy a miniszterelnök miatt van világválság az energiaszektorban... mert ugye az is megvan, hogy mindenhol megfizethetetlenné vált a villany és a gáz, csak máshol minimális kvóta sincsen az energiaárak csökkentésére..."

Hozzáfűzte:

Majka és Curtis élő koncertje az AGORA MSH-ban
Bonyhádi Zoltán

"Elfogadom azt a véleményt, hogy valakinek nem szimpi a jelenlegi kormány, de ne legyünk már álszentek... Ha a hatalmas gyengülés miatt a forint 10%-ot gyengült (mert ezt is ismerjük be), akkor ugye senki nem akarja a hétszeres emelkedést az euró-forint viszonyítás számlájára írni. Akinek vicces a rezsicsökkentés, az kérje, hogy neki ne járjon és fizessen teljes árat, ahogy egyébként minden más országban kell..."

A rapper ugyanakkor azt is leszögezte: "Félreértés ne essék! Nagyon nagyon sajnálom azokat, akiknek kilátástalan lesz a helyzete... Cseppet sem gondolom, hogy nem kell komolyan venni a panaszaikat és kötelezőnek tartom segíteni a helyzetüket!!! Akiket tudok, segíteni is fogok!".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű