Czeglédy Csaba egy nap alatt összegyűjtötte az előválasztási ajánlásokat

A szükséges 400-nál százzal többet adott le.

Ma reggel írtuk Ungár Péter és Czeglédy Csaba már javában gyűjti az előválasztási ajánlásokat Szombathelyen 2021. August 23. 10:47 , hogy elkezdődött az előválasztási ajánlások gyűjtése, ahol a képviselőjelölteknek 400 ajánlást kell összegyűjteniük. Arról is írtunk, hogy Czeglédy Csaba délelőtt a szombathelyi Domusnál gyűjtötte az aláírásokat.

A DK színeiben a Vas megyei 1-es választókerületben induló jelölt nemrég arról posztolt a Facebookon , hogy már le is adta az ajánlásokat, a szükségesnél százzal többet gyűjtött össze.

Forrás: Facebook / Dr. Ceglédy Csaba

"Köszönöm a bizalmat! Nagyon jó érzés, hogy már ma összegyűlt közel 500 ajánlás, hogy hivatalosan is országgyűlési képviselőjelöltté váljak az előválasztáson Szombathely és térségében. Most mutattam be a helyi ellenzéki választási bizottság egy tagjának a 62 ív kitöltött ajánlóívet (egy íven 8 ajánlás szerepel), aki ellenőrizte az aláírások mennyiségét" - írta Facebook-posztjában.

Czeglédy előválasztási ellenfele Ungár Péter (LMP) és Koczka Tibor (ÚVNP) lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet