Czeglédy Csaba lesz pénteki podcastunk vendége

A baloldali politikus megnyerte az előválasztást, így lesz mit megbeszélnünk.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Hivatalos: Czeglédy Csaba, a DK jelöltje nyerte a szombathelyi előválasztást 2021. September 29. 19:20 , ha kis különbséggel is, de Czeglédy Csaba futott be elsőnek előválasztáson a Vas megyei 1-es számú választókerületben.

Mindez azt is jelenti, hogy ő lesz a kihívója jövő áprilisban a Fidesz jelöltjének (jó eséllyel Hende Csabának) a jövő tavaszi országgyűlési választáson.

Ha nem is teljesen meglepetés az, amit történt, de mindenképpen új helyzetet hozott a szombathelyi közéletbe, így lesz mit megbeszélnünk a pénteki podcastban, aminek a baloldali politikus lesz a vendége.

Kezdés: 15 óra

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast