Czeglédy: "Diplomát hazudik a Vas Népe Lenkai Nórának"

Zajlik a háború a szombathelyi fideszes polgármesterjelölt végzettsége miatt.

"A Fidesz polgármesterjelöltje, Lenkai Nóra jól megsértődött, hogy szombati sajtótájékoztatómon rámutattam, hogy a város vezetéséhez kissé karcsú a levelező szakon megszerzett háztartásökonómia-életvitel elnevezésű diplomája" - írja mai Facebook-bejegyzésében Czeglédy Csaba szombathelyi városi képviselő.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Mindezt annak kapcsán, hogy Lenkai a képviselő szombati sajtótájékoztatójára reagálva vasárnap jelezte, hogy neki nem egy, hanem két felsőfokú végzettsége van, ugyanis a háztartásökonómia diploma megszerzése után a Pannon Egyetemen elvégzett egy 2 féléves felsőfokú továbbképzést is.

Ceglédy viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy utóbbi nem felsőfokú végzettség, hanem - ahogyan a nevében is benne van - továbbképzés. Oklevelet adnak érte, diplomát azonban nem - hangsúlyozta, majd idézi a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvényt is.

Végül hozzáteszi azt is, hogy "a Vas Népe viszont már azzal sietett Lenkai megsegítésére, hogy mai cikkükben (link a kommentek között) diplomát hazudnak neki. A Fidesz polgármesterjelöltje végzettségével és velem foglalkozva ezt harsogják: „Kutatási és innovációs menedzser szakos másoddiplomát szerzett a Pannon Egyetemen Lenkai Nóra.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet