Eddig: 1 799 863 / 3 000 000 Ft, 94 támogató. Még4nap.
Légy része az igazságnak!

Czeglédy ügyvédje többszörösen jogsértőnek tartja a politikussal szembeni intézkedéseket

Az előzetesben tartott képviselő napi szabad egy órájában fut.

A jelek szerint a szombathelyi városi képviselő és cégvezető, Czeglédy Csaba ellen indított nyomozás már rég nem arról szól, hogy valóban követett-e el bűncselekményt. Sokkal inkább arról, hogy a jobboldal mennyit nyerhet és a baloldal mennyit veszthet az ügyön.

Hatalmas, minden eszközt bevető jobboldali médiacumani indult el, a szombathelyiek valószínűleg nem gondolták, hogy pont egy itt élő emberen kezdi meg a kormány a

korrupció

, valamint a Botka László elleni harcot. Czeglédy ugyanis korábban Botka László, Gyurcsány Ferenc és több baloldali politikus ügyvédjeként nyert pereket a Fidesz és a kormánypárti sajtó ellen.

A Nyugat megkereste dr. Hankó Faragó Mikóst, Czeglédy Csaba ügyvédjét, hogy megkérdezzük, hogyan áll most az előzetesbe tartott politikus ügye.

A Czeglédyvel szembeni eljárásban többszörös törvénysértést követhettek el
Vágvölgyi Bálint

Mint mondta, az ügyfelével szemben elrendelt előzetes letartóztatást, és az ügyvédi irodájában végrehajtott házkutatást többszörösen törvénysértőnek tartja, és azzal szemben fellebbezéssel élt.

Arról is sikerült más csatornákon információ szerezni, hogy van most a politikus. A civilben is sokat sportoló Czeglédy Csaba a rendelkezésére álló napi egy órában, amelyet a szabadban tölthet, fut. Emellett sokat olvas. A büntetésvégrehajtó intézet munkatársai korrektek vele. No és persze reméli, hogy minél kevesebben hiszik el a kormánypropagandát harsogó média vele kapcsolatos hazugságait.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet