Damu Roland nemcsak gyászt, de súlyos adósságokat is hagyott maga után

Évek óta nem fizette a gyermektartást, kollégáitól kölcsönt vett fel.

Habár egyelőre még sok az ismeretlen Damu Roland halála Meghalt Damu Roland 2021. December 27. 09:16 körül, egyre több részletet tudunk a sorozatszínész életének utolsó szakaszáról.

Most például a Blikk arról cikkezik, hogy Damu nemcsak anyagi gondokkal küzdött, de komoly adósságot is hagyott maga után.

"Még évekkel ezelőtt kért kölcsön százezer forintot, de sosem tudta megadni. Nem csak nekem tartozott, úgy tudom, többektől kért kisebb-nagyobb summát. Persze, a neki adott pénzt már nem tudom senkin számonkérni, elengedtem, lemondtam róla. Isten nyugosztalja Rolandot!" – mondta a lapnak egy ismert színész.

A színész évek óta nem fizetett gyerektartást sem, négy év alatt kétmilliós tartozást halmozva fel, és most kevés esély van arra, hogy ebből valamit lát ebből az ötéves Maja és édesanya, Edina, aki ki papíron még a felesége volt a színész halálakor.

Ráadásul korábban Damu Roland telefonra és egyéb műszaki cikkre is áruhiteleket vett fel az asszony nevére, amit az aláírt, így köteles kifizetni. Igaz, az ügyvéd szerint a színész egyéb adósságait nem kell fizetnie.

A feleség és családja egyébként a sajtóból értesült a színész haláláról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű