Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nézze meg két percben, hogyan készítenek el ezek a dán szakik egy Igazi Kézműves Széket!

Nekünk konkrétan megjött az étvágyunk ahhoz, hogy nyomban faragjunk valamit.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak hangtalanul jár az állkapcsunk, szavakat próbálva formálni, amik viszont csak nem akarnak kijönni, mert szavak erre nincsenek. Amit a Dániában működő Overgaard & Dyrman művel precizitás témakörben ebben a promóciós célzatú videóban, azt nemhogy tanítani kéne, de talán tanítani sem lehet, mert minimum érezni kell . Egyébként épp egy ebédlőasztalhoz szánt szék készül a kisfilmben.

Ilyenekkel kéne a kormánynak a kétkezi szakmák felé terelni az ifjakat, nem pedig erőszakosan fojtva el az értelmiségi képzéseket:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés