Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Danics Dóra fürdik a népszerűségben

Kiderítettük, mi van most a szombathelyi X-Faktor-győztes lánnyal.

Napok óta kering az interneten Danics Dóra Most vagy soha című dala, ezért úgy gondoltuk, itt az ideje kideríteni mi van a legutóbbi X-Faktor győztesével. A szombathelyi lány decemberben nyerte meg a verseny negyedik szériáját, ezzel ő lett az első, akinek ez nőként sikerült.

Íme egy friss kép Danics Dóráról
Nánási Pál

Teljesen megváltozott az életem azóta! Végre azt csinálhatom, amit mindig is szerettem volna. Csodálatosan érzem magam ettől, minden nap, amikor felkelek újra és újra emlékeztetem magam arra, hogy ez milyen ajándék nekem a sorstól

– így Danics, aki azt is hozzátette: rengeteg energiát kap az emberektől, abból, hogy lépten-nyomon megállítják.

Mindig nagyon jól esik nekem, egy cseppet sincs a terhemre. Általában gratulálnak, autogramot kérnek, vagy csak megölelnek. Ez szerintem tök jó dolog.

Már a show-ban is úgy tűnt, Dóra szerény lány, ennek megfelelően azt mondja, nem könnyű ezzel a hirtelen jött népszerűséggel mit kezdeni, bár már kezd hozzászokni, csak azt sajnálja, hogy kevesebbet találkozhat a családjával.

Apu Szombathelyen él, így annyiszor nem találkozhatunk, ahányszor szeretnénk, de rengeteget beszélünk telefonon. A fellegekben jár, mióta a kislánya megnyerte az X-Faktort. Nagyon büszke rám!

Így énekelt a műsorban Danics
RTL Klub

Ami a fellépéseket illeti, abból rengeteg van, pláne most, hogy megjelent a már említett Most vagy soha című dala, amelynek a szerzője is ő volt.

Mivel a szövegét egy nagyon régi barátommal és szerzőtársammal, Tuska Tamással írtuk, abszolút magaménak tekintem. Szeretnék hamarosan egy videoklipet is forgatni hozzá. Arról szól, hogy mindannyiunknak az álmai felé kell haladni, és igenis fel kell állni, ha kudarc ér. Természetesen saját élményen alapszik az egész, hiszen egyszer már kiestem az X-Faktorból, de felálltam, és újra elindultam. Meg is lett a gyümölcse! Egyébként a dalok folyamatosan készülnek, és remélem, hamarosan az egész album kész lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra