Daruval szabadították ki a Táplánszentkereszt szűk utcáján elakadt kamiont

Egy autós vitte tévútra a teljes útlezárás miatt várakozó kamion sofőrjét.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy halálos kimenetelű baleset miatti útlezárásnál a 87-es főúton veszteglő kamion sofőrjének ajánlotta fel egy autós, hogy mutat neki egy kerülőutat. A kamion vezetője később magát okolta, hogy elindult Táplánszentkereszten át, ugyanis az egyik kanyarban a pótkocsi megdőlt és a kamion elakadt.

Tánczos Mihály

Az első terv szerint egy másik kamion húzta volna ki a pácból az elakadt járművet, de ezt hamar elvetették. A 25 tonnányi rakománnyal megsüllyedt kamionhoz végül daru érkezett.

Táplánszentkereszt ÖTE

A kamionmentő a táplánszentkereszti önkéntes tűzoltók segítségével kiszabadította a horvát rendszámú járművet, ami saját kerekein hagyhatta el a helyszínt.

Táplánszentkereszt ÖTE
Táplánszentkereszt ÖTE
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló