Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még12nap.
Légy része az igazságnak!

December közepétől változhatnak a parkolási szabályok a szombathelyi Derkovitson

Czeglédy Csaba előterjesztését jövő héten fogadhatja el az illetékes önkormányzati bizottság.

Ha jövő héten az illetékes önkormányzati bizottság elfogadja, akkor legkésőbb december 15. naptól életbe lép ez a korlátozás: “a Bartók B. krt. 40., a Rohonci út, Perintparti sétány által határolt területre, a lakó-pihenő övezet kezdete jelzőtáblákra kerüljön elhelyezésre a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépkocsival behajtani tilos jelzőtábla, alatta pedig 19,00-08,00 óra közötti időtartamra vonatkozó kiegészítő jelzőtábla” - írta hétfői Facebook-posztjában Czeglédy Csaba szombathelyi önkormányzati képviselő.

Megmutatjuk, ami fontos.
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Mint szavaiból kiderült, az elmúlt hónapokban lezajlottak az egyeztetések arról, hogy a nagyobb tömegű haszongépjárművek ne parkolhassanak estétől reggelig a Derkovits városrész egyes parkolóiban. Czeglédy szerint a döntő többség támogatja a javaslatot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra