Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

ÉN+TE+MI=DELPHI, egy komplex program a dolgozókért

A Delphi Hungary Kft. június 13-19. között tartotta meg a Kiválóság Hetét, amely évek óta a dolgozókat szólítja meg, és idén új elemekkel is kiegészült. A Gondoskodó Vállalat Program azonban nem csak egy hétre szól, hanem az egész évet felölelő komplex program: egészséges életmód, munkahelyi biztonság, Delphi-büszkeség, társadalmi felelősségvállalás.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vállalat dolgozói már június elején, a Kiválóság Hete előtt is sejthették, hogy valami készül, hisz lépten-nyomon az ÉN+TE+MI=DELPHI logójával találkoztak a gyáregységek hirdetőtábláin és a folyosókon.

A Delphi gyárakban világszerte minden év júniusában rendezik meg a Kiválóság Hetét, melynek keretében a cég a kiválóság iránti elkötelezettségét, valamint a Delphi csapatát ünnepeli. Idén is remek programokkal készült a Delphi csapata: jótékonysági és közösséget szolgáló kezdeményezések, díjátadó ünnepségek, gyermekprogramok és grillparty színesítették a hetet. Emellett ezen a héten került sor az ÉN+TE+MI=DELPHI program meghirdetésére is.

A négy alappilléren nyugvó Gondoskodó Vállalat Program célja a plusz szolgáltatások és szabadidős lehetőségek biztosításán keresztül, hogy a munkatársak a gyárkapun kilépve is érezzék, hogy a Delphi csapatához tartoznak. Hisz a cég legfontosabb működtetői a dolgozók, akik miatt létrejött a program, és cél, hogy elégedettek legyenek és életminőségük hosszútávon is jó legyen. Emiatt törekszik a Delphi arra, hogy a dolgozók büszkék legyen arra, hogy egy közösség tagjaként képviselhetik a vállalat szellemiségét.

A Delphi az egészséges életmód elemhez kapcsolódva étkezési és életmód tanácsadással támogatja a dolgozókat. Emellett a Kiválóság Hetében közel 600 egészségtudatos munkatársunk sorban állás nélkül vehetett részt egy komplex kivizsgáláson, hisz a szűrőkamion házhoz jött. Az év hátralévő részében további szűrésekkel, tanácsadásokkal találkozhatnak majd a cég munkatársai.

A program második pillére a munkahelyi biztonság, ami egyben a Delphi egyik alapelve is: munka- és balesetvédelmi programok, képzések részei a mindennapoknak, emellett pedig a területhez kapcsolódó jeles napokat is megünneplik a cégnél, mint pl. a balesetmentes munkanapokat, a munkabiztonság és környezetvédelmi világnapokat.

A Kiválóság Hetében a széndioxid-kibocsátás csökkentése jegyében két pályázatot hirdettek: egy csapatversenyt a munkatársaknak és egy rajzversenyt a gyermekek részére. A csapatok a széndioxid kibocsátás csökkentése érdekében tervet dolgoztak ki, ötleteiket tettek követték és vállalásaikkal példát mutattak társaiknak. A környezetvédelmi rajzversenyre a Delphi dolgozóinak gyermekei küldtek rajzokat.

Az ÉN+TE+MI=DELPHI program a büszkeségről is szól: a cég által elért eredmények, a munkatársak sikeres szereplése és összetartása, valamit sikeres sportolóink elismerése, akik cégen kívül is viszik a Delphi hírnevét. A május 24-én tartott éves Beszállítói napon a PSA csoport a Delphi – dízel motorvezérlőket is gyártó - szombathelyi gyárüzemét a „Legjobb Gyár Díj”-ban részesítette, amely visszaigazolás a cég kiváló működéséről. A Kiválóság Hetében elismerésben részesültek azok a hétköznapi hősök is, akik alázatos munkájukkal nap mint nap hozzájárulnak a gyár üzleti eredményeihez.

Az éves program része a dolgozói kedvezményprogram is, melynek keretében több szolgáltatóval és üzlettel kötött megállapodást a cég, hogy a munkavállalók kedvezményesen vásárolhassanak és bizonyos szolgáltatásokat csökkentett áron vehessenek igénybe. A Delphi a társadalmi felelősségvállalás keretében a város, a megye, a régió fejlődéséhez – ebbe beletartozik az oktatás és egészségügy is - hozzájárulva egyben a dolgozók családi hátterét is támogatja.

A meghirdetett új program első szakasza 2016 végéig szól, amellyel kapcsolatban várja a cég a munkatársak visszajelzéseit, észrevételeit, hogy az a jövőben a dolgozók igényeihez igazodva bővüljön, fejlődjön tovább.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés