Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokan szimpatizálnak a tüntetőkkel - 35 autóval lassítják a forgalmat a 86-oson, Szombathely közelében (Frissítés)

Elcsíptük egy videóinterjúra Nemény Andrást, Balassa Pétert, Juhász Dánielt és egy szervezőt is. Közben élőztünk, és folyamatosan tudósítunk a helyszínről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

15:05

Úgy tűnik, az autósok elkerülik a félpályásan lezárt szakaszt, nagy torlódás továbbra sincs. Sőt, kevesebben jönnek erre, mint az elején...

Forgalomlassító demonstráció 86 főút
Kattintson a képre a galériához!
Nagy Jácint

14:47 A Momentum és a Jobbik helyi vezetőjét is megszólítottuk


Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Találkoztunk Balassa Péterrel (Jobbik) és Lukács Dániellel is (Momentum), őket is megkérdeztük, mi a véleményük a tüntetésről, és a rabszolgatörvényről:


14:38 Videóinterjúzunk Nemény Andrással, az Éljen Szombathely elnökével is

Az Éljen Szombathely frakcióból is többen eljöttek szolidaritást vállalni a szakszervezetek demonstrációja mellett. A többiről Nemény András beszél ebben a videóban:


14:31

Hideg van, fázik kint a 86-os főúton is mindenki. A kamionosok türelmetlenkednek, nekik kevésbé tetszik a szakszervezetek lassító demonstrációja, de láthatóak az autósok képben vannak, és pártolják a tüntetést. Épp most haladt el egy autó, amiből kikiabált a sofőr egy nagy: "Hajrát"

Forgalomlassító demonstráció 86 főút
Kattintson a képre a galériához!
Nagy Jácint

14:11 35 autóval jöttek, ahogy tervezték - megkérdeztük a fő szervezőt

Annyian jöttek ki, amennyien tervezték. Itt vannak a civilek, a szakszervezetek, pártok akik támogatják ezt a forgalomlassító demonstrációt. - Horváth Csaba (MASZ) nyilatkozott közben kollégánknak:


13:50 Mindenki nyugodtan kivárja a sorát

A legfrissebb információink szerint a tüntetők közé már nem állhat autós, elől-hátul egy-egy rendőrautó zárja a sort. A torlódás egy kilométernyi lehet. Közel 10 kamion várakozik. Átlagban azonban csak pár percig kell tétlenül megállni, aztán rendőri irányítás mellett tovább lehet haladni.

Forgalomlassító demonstráció 86 főút
Kattintson a képre a galériához!
Nagy Jácint

13:10 Elkezdődött a demonstráció az 86-oson, Szombathely közelében

Ahogy pár napja beharangoztuk, péntek délután 13 órától félpályás útlezárás tartanak a szakszervezetek a 86-os város felé vezető szakaszán, Balogunyom és Petőfi-telep között.

Útlezárás a 86-oson
Nyugat.hu

Helyszínen van kollégánk, aki jelezte, hogy már elkezdődött a demonstráció. Az előzetes térképhez képest arrébb, délebbre zárták le, félpályán a főutat. A demonstrálók 20-30-an lehetnek. Épp egy autó dudál, amúgy úgy tűnik, a többség nyugodtan veszi az útlezárást, rendőrök irányítják közben a forgalmat. Nagy torlódás egyelőre nincs.

Útlezárás a 86-oson
Nyugat.hu

Várhatóan sokan már előre alternatív útvonalakban gondolkodtak:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés