Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nagykorú lett a Derkovits-hét

Ezek a programok lesznek idén.

A Derkovits Gyula Általános Iskolában 18. alkalommal rendezik meg a programsorozatot. A rendezvényt április 8-án (pénteken) 16.30-kor Puskás Tivadar polgármester nyitja meg, de köszöntőt mond Fodor István, tankerületi igazgató is. A megnyitóval egybekötve verssoroló gálaműsor is lesz, amiben közreműködik Szabó Tibor színművész. Ezt követően megtekinthető a „Gyerekszemmel-2016” című rajzverseny kiállítása, amit Rasperger József grafikusművész nyit meg.

A rendezvény kísérőprogramjai:

Április 4.
10.00 Koszorúzás Varga Imre Dekovits szobránál
Április 8.
Helyismereti nap
Április 11.
Költészet-napi megemlékezés Derkovits vetélkedő
Április 12.
Sport nap
Április 13.
Siker kulcsa témanap
Április 14.
Nyelvi nap
Április 15.
Kismenedzserek versenye

Társkiállítás: Savaria Karneváli fotók a Nyugat.hu pályázati anyagából

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló

Tovább az oldalra