Deutsch Tamással vitázna a Kutyapárt a marihuána legalizálásáról

A harmadik meghívott fél Mikulás Peksa, a cseh Kalózpárt európai parlamenti képviselője, aki a marihuána legalizációja mellett foglal állást.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt évek óta házigazdája és szervezője az április 20-án megtartott Million Marijuana March demonstrációnak, amit világszerte megrendeznek - írja az Index.

„Ez nem pártrendezvény, de amíg nincs, aki meg tudja/meri szervezni itthon, addig csináljuk mi, ha már a többi párt gyáva hozzányúlni a kérdéshez” – áll a hivatalos esemény leírásában.

A Kutyapárt szerint az okos drogpolitika még mindig hírből sem ismert hazánkban, az ellátórendszer csődje, az ún. biodrogok térhódítása, az orvosi marihuána szabályozás ellentmondásai, a kender növény démonizálása, a szakmai szervezetek ellehetetlenítése és a képmutató drogtörvény mind zavarnak minket – írják. Mindehhez pedig egy újabb nagy dobást is csatoltak, hiszen drogpolitikai vitára hívták Deutsch Tamást, a Fidesz EP-listavezetőjét.

„Tisztelt Deutsch Tamás! Tisztelt Képviselő Úr! Mint a Fidesz EP-listavezetőjét vitára hívom önt 2024. április 20-ára, 14 órai kezdéssel” – kezdi Le Marietta, a Kétfarkú listavezetője a sajtóközleményben.

A nyílt vita témája az európai uniós drogpolitika és a marihuána EU-s országokban is egyre gyakoribb legalizációja vagy dekriminalizációja – emelik ki a lényeget. A harmadik meghívott fél Mikulás Peksa, a cseh Kalózpárt európai parlamenti képviselője, aki a marihuána legalizációja mellett foglal állást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek