Django elszabadult

Az eredmény 2 millió forintnyi csempészcigaretta.

Kétmillió forint értékű cigarettát talált Django, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szolgálati kutyája az M1-es autópályán.

A pénzügyőrök Győrnél ellenőriztek egy bolgár kisbuszt Django, a cigaretta- és bankjegykereső kutya segítségével, aki a jármű pótkeréknél jelzést adott. A rejtekhelyről kétszázhúsz doboz adózatlan dohány került elő.

Alig néhány órával később az autópálya ugyanezen szakaszán a NAV munkatársai egy személyautót ellenőriztek. Django az autó átvizsgálásakor több helyen is jelzett. A műszerfal, az ajtó, a pótkerék és a kárpit összesen hétszáznyolcvan doboz adózatlan füstölnivalót rejtett.

A több mint kétmillió forint értékű cigarettát lefoglalták, és eljárást indítottak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek