Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

DK: Az EP döntése után Orbánnak semmi keresnivalója a következő uniós csúcson

Rónai Sándor EP-képviselő sajtóközleménye.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője közleményt juttatott el lapunkhoz, amelyben ez áll:

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

„Az Európai Parlament a héten újra elítélte azokat az uniós forrásokkal történő visszaéléseket, melyek egyes tagállami vezetőkhöz, és más kormányzati tisztségviselők köthetők. A dokumentum kiemelte Magyarországot mint negatív példát. Új etikai normák felállítását követeli az EP, hogy az állami szereplők családtagjai ne gazdagodhassanak a kisvállalkozások rovására. Az EP azt is kiemelte: ha egy politikus, vagy családja EU-támogatás kedvezményezettje, akkor nem vehet részt a támogatások feltételeinek, az Unió költségvetésének elfogadásában. Vagyis Orbánnak semmi keresnivalója sincs a jövő heti EU-csúcson. Maga helyett küldhetne valakit, aki nem a saját zsebére dolgozik. Már ha maradt még ilyen a Fideszben. A DK-ban már régóta mondjuk, az uniós pénzcsapok elzárásával meg lehet állítani Orbánt. Ezért támogatunk minden javaslatot, amivel megakadályozhatjuk, hogy az uniós eurómilliárdok Orbán családjánál és haverjainál landoljanak. Ígérjük, tovább fogunk küzdeni azért, hogy az uniós támogatásokat közvetlenül az önkormányzatok és cégek kapják meg. Elég volt abból, hogy Orbán az Uniót zsarolja, elég volt abból, hogy Orbán az elmúlt évek alatt eurómilliárdokat lopott össze közvetlen környezetének.”

Rónai Sándor 

A DK EP-képviselője

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés