3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

„Lélekmelengető” dobdélutánra hívnak az őrvidéki fénymadarak

Szeptember 19-én kedden a Herényiek Házába.

Megérkezett az ősz, a gyerekek iskolába mennek (már megint), az Őrvidéki Fénymadár Hagyományőrző Egyesület pedig lélekmelengető dobdélutánra hív minden érdeklődőt (már megint). Az esemény szeptember 19-én kedden, és amúgy minden páros héten 18 órakor kezdődik a Herényiek Házában Szombathelyen.

Ha valaki még nem ismeri őket, akkor elmondjuk, hogy a szokásos, kétórás felszabadult éneklés-dobolás várható, amelyen a résztvevők „az énekhangok és a dobok rezgése által feltöltődhetnek energiával, jókedvvel, és hosszabb távon akár a testi állapotukat is javíthatják” .

Ilyen egy lélekmelengető koncertjük
Olvasó

Bárki bekapcsolódhat az éneklésbe és ha van dobja, dobolhat is. De ha nincs, akkor sem kell kétségbeesni, kap csörgőt. Semmiféle előképzettség nem feltétel, csak a nyitott szív és a boldogság igénye – mondják.

Ha ki mered engedni a hangod, jó! Ha még nem tartasz ott, akkor csak hallgasd és élvezd a dobszót! Jó hangulatú, nem éppen csendes esemény várható, ami könnyen magával ragadja a résztvevőket. Vigyázat, a csapat fertőző (a szó legjobb értelmében!)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Programajánló