„Lélekmelengető” dobdélutánra hívnak az őrvidéki fénymadarak

Szeptember 19-én kedden a Herényiek Házába.

Megérkezett az ősz, a gyerekek iskolába mennek (már megint), az Őrvidéki Fénymadár Hagyományőrző Egyesület pedig lélekmelengető dobdélutánra hív minden érdeklődőt (már megint). Az esemény szeptember 19-én kedden, és amúgy minden páros héten 18 órakor kezdődik a Herényiek Házában Szombathelyen.

Ha valaki még nem ismeri őket, akkor elmondjuk, hogy a szokásos, kétórás felszabadult éneklés-dobolás várható, amelyen a résztvevők „az énekhangok és a dobok rezgése által feltöltődhetnek energiával, jókedvvel, és hosszabb távon akár a testi állapotukat is javíthatják”.

Ilyen egy lélekmelengető koncertjük
Olvasó

Bárki bekapcsolódhat az éneklésbe és ha van dobja, dobolhat is. De ha nincs, akkor sem kell kétségbeesni, kap csörgőt. Semmiféle előképzettség nem feltétel, csak a nyitott szív és a boldogság igénye – mondják.

Ha ki mered engedni a hangod, jó! Ha még nem tartasz ott, akkor csak hallgasd és élvezd a dobszót! Jó hangulatú, nem éppen csendes esemény várható, ami könnyen magával ragadja a résztvevőket. Vigyázat, a csapat fertőző (a szó legjobb értelmében!)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Programajánló