Dobd le a felesleget, kezdd velünk az új évet! - Itt a III. Transformers átalakuló program, No.1 út az egészséges élethez!

Adj esélyt és 12 hetet magadnak az átalakulásra! Hogy érdemes-e belevágni? Igen!

Megszabadulnál a felesleges kilóktól, de eddig nem jártál sikerrel? Eddz és alakulj át velünk, lépj a következő szintre ebben az évben, ami felfelé mutat. A legtöbben ott akadnak el az életmódváltás útján, hogy egyedül fognak hozzá, találomra, stratégia nélkül. Tőlünk egy csapatot kapsz edzővel, dietetikussal, szakértő tanácsadókkal, akik végig melletted állnak és biztatnak. A modern kor diétás programjai által kínált ígéretek egy valamit nem vesznek figyelembe: TÉGED. Tőlünk személyre szabott útmutatást kapsz, ami rád és a lehetőségeidre fókuszál. Így lesz a siker garantált és tartós.

Rácz Henrietta
Transformers

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

…rendszertelenül és gyorsan táplálkozol, s mire hazaérsz enervált vagy és fáradt?...az általunk kínált programmal energikusabb leszel, és a napi akadályokat is könnyebben veszed majd. Adj esélyt és 12 hetet magadnak az átalakulásra! Hogy érdemes-e belevágni? IGEN! Kidolgoztuk a No.1 megoldást az életmódváltásra. Edzőid végig fogják majd a kezed , támogatnak és lelkesítenek akkor is, amikor feladnád. Megtanítanak helyesen táplálkozni és arra, hogy rendszeres testmozgással hogyan tudod csúcsformába hozni magad. Pár évvel ezelőtt egyikük, aki már több száz kg súlyfeleslegtől szabadította meg a rá bízott résztvevőket, úgy gondolta itt az ideje reaktiválni a programot újra és az Egészség No1 útjára léptetni az újabb jelentkezőket.

Csatári Ervin
transformers

Nem ígérünk pár perc alatt lefogyasztó csodaszereket, amiktől varázsütésre eltűnik sok év helytelen étrendjének következménye, viszont segítséget nyújtunk ahhoz, hogy sikeresen felvedd a harcot a plusz kilók ellen.

Horváth Takács Szabolcs
Transformers

Tudatosan felépített, edzésekkel és életmód-tanácsadással várunk benneteket. Az edzések garantáltan jó hangulatban fognak telni, mindemellett ruha nem marad szárazon. Jelentkezz akkor is, ha izomépítés a cél, hisz az átalakuló-verseny célja nem is maga a fogyás, hanem a tudatos életmódváltás és a megfelelő egészségtudatos étrend kialakítása, elindulás a No.1 életmód útján !!! Az első alkalom egy testösszetétel-méréssel veszi kezdetét, ahol megismerheted:

 • testsúlyodat;
 • testzsír %-odat;
 • izomtömegedet;
 • zsigeri zsírod mennyiségét;
 • biológiai életkorodat.
 • A 12 hetes program alatt különböző célok elérésért is lehet versenyezni, indulhat az is, aki számára a testzsír csökkentése, de az is, akinek az izomtömeg növelése a célja, vagy akár a kettő együtt. Mivel a győztes pontszáma nemcsak a leadott kilókból, hanem többszörösen a testzsír veszteségből és a felszedett izomtömegből adódik össze, így nagyobb esélye van annak, aki jobban átalakul, mint aki több kilót veszít!

  Horváth Szilárd
  Transformers

  A részvételi díj 10.000,- Ft. Ahhoz hogy legyen esélyed megnyerni a fődíjat, meg kell felelned minimális követelményeknek, előre meghatározott ugyanis, hogy hetente hány edzésre kell eljárni, és hány táplálkozási tanácsadáson kell részt venni. Átalakulásodat folyamatosan nyomon követjük a visszamérések alkalmával, így meghatározott időközönként reális képet kaphatsz arról, hol tartasz az adott méréskor. Az átalakulás alatt folyamatosan lesznek csapatépítő napok. A program végét pedig egy színvonalas gálavacsora zárja majd, ahol a legnagyobb átalakulást elérő résztvevőre és a helyezettekre is fény derül. A szervezők értékes ajándékokkal jutalmazzák az I-III. helyezettet.

  Csatári Vágvölgyi Gabriella
  Transformers

  Az edzések tökéletes körülmények között, változatos eszközökkel, végig irányított keretek mellett lesznek megtartva, amelyek végén az edzők mindenkit megkínálnak egy FitLine shake-kel vagy teával. A napijegy ára 1900 forint lesz, de lehet bérletet is vásárolni, a 10 órás bérlet ára 17 ezer forint, öt alkalomért 8500 forintot kérnek. Ami még érdekes lehet, hogy itt nem kell trendi edzőruhákban feszengeni, és az sem ciki, ha az első órákon nem tudsz még lehajolni sem. Majd megtanulod! Az edzőpáros mindvégig melletted lesz, és segít, motivál, kitartásra biztat, ha kell, változtat az edzésterveden vagy az étrendeden.

  Andor Eszter
  Transformers

  Személyre szabott táplálkozási tanácsokat és tippeket is kapsz, amelyek útmutatóul szolgálhatnak a mindennapi étkezéseidhez. Az étkezési tervedet a te életritmusod, ízlésed szerint készítik el, hogy tartható legyen. A két hónap alatt a táplálkozási tanácsadásokon pedig elsajátíthatod az egészséges életmód és táplálkozás alapelveit, így nem kell félned attól, hogy a Transformers III végeztével visszajönnek rád a verejtékkel leadott plusz kilók. Leendő edzőid nemcsak beszélnek arról, hogy "így kellene, úgy kellene" csinálni, hanem saját maguk is példát mutatnak a sportban és a táplálkozásban, így maguk is referenciák. A dátum pedig, amit a naptáradba kell vésned: 2024.01.09. Ekkor indul útjára ismét Szombathelyen a három hónapon át tartó Transformers III. Átalakuló program. Ha megosztod ezt a linket a Facebookon, ingyenes részvételt nyerhetsz.

  Transformers

  A csapat aki végigkísér az átalakuláson :

 • Rácz Henrietta: Gyógytornász, a Spartan Női Elit National Team tagja
 • Kívés Bendegúz: A Spartan Férfi Elit National Team tagja
 • Csatári Vágvölgyi Gabriella: Életmód tanácsadó és terapeuta, személyi edző
 • Csatári Ervin: Táplálkozási tanácsadó, fitnesz és testépítő edző
 • Horváth Szilárd : Fitnesz és testépítő edző, TRX edző
 • Andor Eszter :Gyógypedagógus, kineziológus, coach, tréner
 • Dr. Nagy Zsolt: Biológus, életmód tanácsadó és terapeuta, felsőoktatás és tudománymenedzser
 • Horváth Takács Szabolcs: Vállalkozás-szervező, tanácsadó
 • illetve a csapatunk tagja még, Kalocsai Alexandra PR, Marketing
 • Az Egészség No.1 útja átalakuló versenyre itt jelentkezhetsz:

 • e-mailben: sziszifitcoach_KUKAC_gmail_PONT_com
 • telefonon: 06 30 23 55976
 • vagy a Facebookon: A Transfomers III oldalon
 • Köszönjük a figyelmedet várunk szeretettel !