Dobrev Klára szerint ha kisebbségbe szorul a Fidesz, akkor előrehozott választások jöhetnek

A DK EP-listavezetője legújabb videójában odaszúrt Magyar Péternek is.

Facebook-videóban jelentette be a DK EP-listavezetője, Dobrev Klára, hogy leadták a DK-MSZP-Párbeszéd EP-lista indulásához minimum szükséges 20 ezer ajánlást, és annál még többet is.

A 444 szerint Dobrev arról beszélt, összesen 60 ezer ajánlást adtak le a Nemzeti Választási Irodának.

A nagy bejelentés után Dobrev üzent Magyar Péternek is. Egyrészt többször is leszögezte, hogy a DK-MSZP-Párbeszéd koalícióé a legerősebb ellenzéki lista, másrészt elismételte, hogy a szocdem-zöld koalíció soha nem működne együtt a Fidesszel, még Orbán nélkül sem.

Ezután Dobrev arról beszélt, hogy ha sikerül kisebbségbe szorítani Orbánt az elkövetkező EP-választáson, akkor előrehozott választások következhetnek. De az, hogy ezt miként kívánná kikényszeríteni, nem derült ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet