Dokumentumsorozat készül Kokó életéről

A bokszoló történetét korábban már két könyvben is megörökítették, de most egy sorozat is készül.

Négy részes dokumentumfilm-sorozatot forgat Kovács Kokó István életéről az RTL - írja a Blikk.

Mint írják, a számtalan győzelme mellett olimpiai, Európa-bajnoki, valamint világbajnoki címet is megszerző bokszoló történetét már két könyvben is megörökítették, de most az RTL+-ra a Jimmy-sorozat alkotói egy dokumentumfilm-sorozatot készítenek.

Az RTL-nek a projekttel kapcsolatban Kokó azt mondta, "én úgy is érzem, hogy az az életpálya, amit befutottam, az az 54 év hordoz magában annyi üzenetet, annyi élményt, emléket, történetet, hogy talán egy film formájában is meg lehet kísérelni".

Kovács Dániel rendező pedig arról beszélt, "ez nem fikció lesz, hanem dokumentumfilm, tele elképesztő mennyiségű archív anyaggal, régi bokszmeccsekkel, nagy sikerekkel, nagy bukásokkal. És a jelenben is forgatunk vele, mert szerintem rengeteg olyan információ van Kokóról, amiket nem is tudnak az emberek".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű