A Domustól egészen a Fidesz irodáig vonulnak péntek este a szombathelyi tüntetők

Nyolc felszólaló, 2,5 kilométer.

Bizony, két tüntetés is lesz holnap , azaz január 4-én Szombathelyen. Ahogy azt reggel már megírtuk , várhatóan 30 autóval zárják le a 86-os főút egy sávját a Magyar Szakszervezeti Szövetség jóvoltából délután egy órakor, Balogunyom és Szombathely között. Délután 17 órakor pedig utcai demonstrációt szervez az Éljen Szombathely Egyesület a Domus Üzletház előtt, majd 18 órakor tovább vonulnak a Fidesz iroda elé – de hogy ott mi lesz, azt még mi sem tudjuk.

A tervezett útvonal a következő: Órásház – Rohonci út – Petőfi S. u. – Ady tér – Sörház u. – Romkerten átívelő gyaloghíd – Fő tér – Aluljáró – Fidesz iroda.

A január 4-ei szombathelyi tüntetés tervezett útvonala
Nyugat.hu

Az Éljen Szombathely Egyesület elnöke, Tóth Kálmán közölte lapunkkal a tervezett felszólalók listáját is:

1. Vágó Gábor (LMP)
2. Glázer Tímea (DK)
3. Lábodi Gábor (Jobbik)
4. Bokányi Adrienn (Éljen Szombathely)
5. Kapy Anita (parkerdő egyesület elnöke)
6. Csillag Tamás (Momentum)
7. László Zoltán (Vasas szakszervezet országos alelnöke)
8. László Győző (önkormányzati képviselő, Derkovits lakótelep)

A demonstráció lebonyolításában egyébként részt vesz még az MSZP Vas megye, a DK Szombathely, az LMP Vas megye, a Momentum Szombathely, a Jobbik Vas megye, a Jobbik Szombathely, az MKKP Vas megye és V, mint Vas is.

Lapunk a helyszínen lesz és Facebook-oldalunkon előben is bejelentkezünk majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet