Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sötét igazságokról rántja le a leplet Donald Trump és feleségének testbeszéde

Szakértőnek sem kell lennünk ahhoz, hogy lássuk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
usuncut.com

Talán a legtöbb olvasónk már beleszaladt azokba az álló- és mozgóképekbe, amik az új First Couple kapcsolatát mutatják be érzékletesen, talán nem szaladt még bele. Ha látták már, akkor azért, ha nem, akkor pedig - az alábbi felvételek megtekintésével párhuzamosan - azért olvassák el, mit nyilatkozott két profi kommunikációs és testbeszéd-szakértő azokról a jelenetekről, amik elkezdték járni a maguk virális körtáncát szerte az internet porondjain.

A Nagy Megérkezés

Itt van például ez, ami az egyik legszélesebb körben terjedt a napokban: az látszik rajta, ahogyan az előző elnöki pár fogadja a frissen beiktatott elnöki párt. A kilométerekkel leszakadó feleség mint egy elfeledett, de szükséges tartozék követi a friss országvezetőt.

Ugyanez nyolc évvel korábban, amikor még a frissen elnöki párrá avatott Obamáék érkeztek meg az ifjabbik Bush-hoz és nejéhez (tessék az első percet áttekerni):

A különbség látványos - és drámaian letaglózó. Főleg, ha még hozzátesszük ezt az apró nüanszot is, ami jól bemutatja, kik voltak igazán udvariasak az új First Ladyvel:

Na de mit mondanak a szakik?!

Donald Trump

még csak vissza sem nézett a lépcső tetejéről, hogy a felesége ott van-e mögötte, vagy hogy esetleg felsegítse azon. Épp csak ránéz, és hozzá sem ér, mintha bárki lehetne

- mondta Patti Wood , a testbeszéd értésének egyik mestere a Mic.com megkeresésére. Hozzáteszi, kettejük interakciói bizarrak, és kényelmetlenségről árulkodnak.

A hasonló témában otthonosan mozgó pályatársa, Susan Constantine ezt csak megerősíti:

Ha nem tudnánk, hogy Donald és Melania Trump házastársak, akkor talán eszünkbe sem jutna, hogy házastársak.

És akkor itt van még ez a minden eláruló gif is:

Nem hinnénk, hogy magyarázatra szorul: amíg Donald hátranéz, Melania szélesre húzza a mosolyát, de amint visszafordul, a (mű)mosoly a pillanat törtrésze alatt lefagy. Ez az, amit egyetlen férfi sem szeretne utólag látni egy videón a nőjéről. És fordítva.

De borzasztóan erős az a jelenet is, amikor a feleségeket katonák kísérik oda a férjeikhez a beavatási ceremónia alatt. Amikor Melania megérkezik 24 évvel idősebb férjéhez, az csak odabiccent neki. Ugyanez az Obama-házaspárnál egy kézfogásból kézcsókba torkollik. Ez egy nagyon kedves pillanat, és egészen spontánnak tűnik - mondja Wood a videóról, amit szintén szanaszét osztottak a Twitteren:

Constantine szerint Melania csak egyfajta tárgy Trump szemében, viselkedésükben semmi melegség, a szenvedélynek vagy az igaz szerelemnek a szikrája sem fedezhető fel. Ugyanez a másik oldalról: amikor Michelle Obama hirtelen nem tud mit kezdeni a Trump-pár ajándékával, Barack gondolkodás nélkül lép oda, hogy segítsen a kedvesének.

A Twitter népének persze arról is rögtön volt elképzelése, mi lapulhatott a babakék dobozban:

twitter

A humortól végül kanyarodjunk vissza a kínosság mindent elöntő érzéséig, addig az agybizsergésig, amit mindenki érez, ha olyasmit lát, amitől másvalakinek kéne elszégyellnie magát. Ezt váltotta ki sokaknál a Trump-pár feszengős tánca is, ami további megfejtésre sarkallta a szakembert: Wood szerint a First Lady végig "eltávolítja" magát férjétől, kicsit hátrahajolva, az ujjait kinyújtva a férfi tenyerében, aminek a fordítása: nem akarok veled összeolvadni, mint parner.

Persze melyik nő táplálna kicsattanó szenvedélyt egy olyan férfi iránt, aki hangfelvételen azzal büszkélkedik, hogy gondolkodás nélkül rámarkol nők puncijára , a felvétel pedig ráadásul akkor készült, amikor a szóban forgó férfiről származó gyermekével volt épp terhes. És akkor a többi, egészen komolynak tűnő szexuáliszaklatás-vádról még nem is beszéltünk.

Nagyon nem lennénk Melania helyében :(((((

(via US Uncut / Independent )
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés