Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Dráma a Pannon Egyetemen – Elbocsátották szinte az összes drámaoktatót

Nyílt levéllel tiltakoznak a diákok a dékánnál.

Hatalmas perpatvar kerekedett a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karának osztatlan drámapedagógus szakán. A vezetőség ugyanis úgy döntött, hogy a 2018/2019-es tanév elején szinte kivétel nélkül megválnak az összes óraadótól. Közel 50 diák tanul ezen a szakon, akik viszont nem hagyták szó nélkül a döntést és a Pannon Dráma nevezetű Facebook-oldalon nyílt levelet írtak a dékánasszonynak.

Ebből kiderül többek között, hogy nem szűnik meg a szak, az elbocsátott oktatókat az egyetem más szakos tanárai fogják helyettesíteni, akik nem konyítanak sokat a drámapedagógiához. A hallgatók azt kérik, hogy a vezetőség vizsgálja felül döntését, mivel ők a színvonalas drámaoktatás miatt választották ezt az egyetemet és itt is szeretnének befejezni tanulmányaikat.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra