Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Drámaian hívja fel a figyelmet a közlekedési balesetekre a győri rendőrség

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a győri Városháza téren 55 arc nélküli sziluettet állított fel.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A sziluettek megyén belül a tavalyi évben közlekedési balesetben elhunytaknak állítanak emléket.

A győri Városháza téren kiállított mementó, néma üzenetként figyelmeztet minden közlekedésben résztvevőt, hogy egy pillanatnyi figyelemkihagyás, a túlzott sietség, az időjárási-, látási- és útviszonyok figyelmen kívül hagyása milyen tragédiákhoz vezethet -áll a police.hu-n.

Néma kiállítás
police.hu

A járókelők figyelmét is felkeltő installáció talán elég erősen hívja fel a figyelmet arra, hogy figyelmesebben, balesetmentesen közlekedjünk. Sajnos azt gondolom, hogy bármennyire is figyelemfelkeltő ez a kiállítás, nem fogja megváltoztatni azok gondolkodását, akik "nem akarnak veszíteni a lendületükből a zebrán lelépő gyalogos miatt".

Kedves a rendőrségtől, hogy nyitnak a művészet felé, de saját eszközeiket is sűrűbben bevethetnék, mondjuk épp a gyalogátkelőhelyek környékén.

Mindenki érjen haza!

Néma kiállítás
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra