Drogfarmot találhattak a rendőrök Szombathelyen, egy üzemi csarnokban

Tucatnyi rendőrautó érkezett hétfőn délelőtt egy szombathelyi csarnoképülethez és a környező utcákban is a készenléti rendőrség rendőrei álltak.

Nagyszabású rendőrségi akció zajlott Szombathelyen, hétfőn reggel. Rendőrök özönlöttek el egy Csatár utcai üzemi csarnokot, egy gombgyár és egy autójavító műhely szomszédságában.

TM

Meg nem erősített információnk szerint a külföldiek által bérelt üzemcsarnokban modern eszközökkel marihuánát termesztettek ipari mennyiségben.

TM

Egy szomszédban dolgozó aszony elmondta, hogy ismeri a marihuána illatát és soha nem érzett ilyet a telepnél, sőt, ő mozgást sem látott az épületnél.

TM

Egy férfi pedig azt mondta, hogy legalább negyven rendőrt látott, amikor a közeli műhelyhez érkezett. Kérdezte, hogy mi történt, de nem kapott rá választ.

TM

Úgy tudjuk, hogy Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök is dolgoztak a területen, ami arra is utalhat, hogy egy általuk indított nyomozásban jutottak el a szombathelyi telephelyhez és mivel külföldi a bérlője a csarnoknak, ezért feltételezhető, hogy nemzetközi hálózat farmját számolták fel.

TM

Ha bővebb információhoz jutunk, frissítjük cikkünket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló