Drogtartozásból önbíráskodás - szombathelyi adós, soproni lövés

Egy szombathelyi marihuánafogyasztó 200 ezer forintos tartozást szeretett volna megbeszélni soproni dílerével. Elfajultak a dolgok.
Nem jelent meg a Soproni Járásbíróságon a jelenleg külföldön élő (korábban szombathelyi) vádlott, a három soproni viszont igen abban a kábítószerhez köthető ügyben, aminek szálai 2010. őszére nyúlnak vissza. A tárgyalást dr. Gajdos Anikó bíró vezette - számol be a büntetőper első napjáról a kisalfold.hu portál .

A vád szerint a soproni marihuánadílernek 200 ezer forinttal tartozott egy szombathelyi férfi, aki két másik társával érkezett Sopronba ezt megbeszélni. A soproni vádlottak ekkor az elsőrendű vádlottnál tartózkodtak és a két társaság dulakodni kezdett. A szombathelyi férfit az egyik soproni kétszer is földhöz vágta, mire ő egy helyszínen talált lemezvágó ollóval szaporította támadója arcán a ráncokat. Az elsőrendű vádlott ekkor elsütött egy pisztolyt, de senkit nem talált el.

Soproni vádlottak a bíró előtt - Fotó: Kisalföld
G.M. / Kisalföld

A szombathelyi férfi hazafelé belefutott egy ellenőrzésbe, ahol a rendőrök kiszimatolták a marihuánát és aznap este már a soproniak is a fogukat szívhatták, fű helyett: több mint fél kiló marihuánát találtak náluk a házkutatásnál.

A tárgyalásról szóló teljes beszámolóért ide kattintsanak !

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló