Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Még mindig nincs meg a drogtesztje minden képviselőnek

Jó példával akartak elöl járni a szombathelyi közgyűlés tagjai, mégsem sikerült alávetniük magukat az egy hónapja megígért drogtesztnek (bár tudunk olyan képviselőről, aki megcsinálta a drogtesztet).

Az előző havi közgyűlésen városunk elei döntésre jutottak: az egészséghét keretében és a drogprevenció szellemében, mindenki előtt példát mutatva drogtesztet végeznek minden közgyűlési tagon.

Az üggyel kapcsolatos megbeszélés meg is történt az illetékes Kábítószerügyi Egyeztető Fórummal, amikor is kiderült, hogy a közgyűlésen megszavazott drogteszt fajtája nem megfelelő. A vérvétellel, és annak tesztelésével készülő eredmények ugyanis csak bizonyos drogfajtákat mutatnak ki. (Ennek ellenére volt olyan képviselő, aki megcsinálta a drogtesztet.)

Mindezek miatt tehát kénytelenek a kissé nehezebben kivitelezhető, de általánosabb eredményeket produkáló vizelettesztet használni, csakhogy ahhoz biztosítani kell a megfelelő körülményeket. A vizeletből hosszabb ideig kimutatható a drog, mint a vérből, habár a bevett adag, illetve a gyakoriság is változtathat a végeredményen.

Sikeres "anyagadást" kívánunk és várjuk a végeredményt!

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra