Ilyen édes a ma hajnalban Szombathelyen született dromedárbébi

A Hungária Nagycirkuszban született kis tevefiúnak a Szulejmán nevet adták. Igen, ennyire szeretik az RTL-en futó sorozatot!

Ilyen méééég nem törtééééént! Világszám Szombahelyen! Dromedár bébinek adott életet egy máááásik dromedár!

Az erőltetett cirkuszos sablont félredobva a lényeg:

ma hajnalban tényleg drombedárbébi született Szombathelyen.

Dromedár bébi született Szombathelyen
Épp élete első délutáni szunyókálása közben értük a még épülő cirkusznál - még több képért kattintson!
Bonyhádi Zoltán

Az éppen Szombathelyre költözködő Hungária Nagycirkusz kötelékében jött világra ma hajnalban Szulejmán. A cirkusz egy része már tegnap városunkba ért, köztük a még vemhes dromedármama. A gondozók szerint gond nélkül, körülbelül fél óra alatt lezajlott a szülés. A dromedárcsikó három órával később már talpra állt.

A baba és a mama (a tizenkét éves Leica névre hallgató többgyermekes dromedár hölgy) jól vannak. Mindenki békésen éli dromedár életét. Szulejmán és a még gyesen lévő anyuka természetesen egyelőre nem lép fel, de az előadások szünetében bárki megnézheti őket.

ÜBERCUKISÁG

Dromedár bébi született Szombathelyen
Még több dromedárbébiért kattintson!
Bonyhádi Zoltán

Teve vagy dromedár?

A Wikipedia szerint: Az egypúpú teve (Camelus dromedarius) vagy dromedár egy háziasított teveféle. Rokonával, az eredetileg Közép-Ázsiában elterjedt kétpúpú tevével szemben a hátán egy púp magasodik.

Dromedár bébi született Szombathelyen
Állatságok, katt ide, de tüstént!
Bonyhádi Zoltán

Ja, nem mondtuk, de természetesen mindenféle állattal találkozhat, aki cirkuszolni indul a város szélére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű