Dulakodásba keveredett Magyar Péter egy szórakozóhelyen - kivezették, nyomoz a rendőrség

Magyar észrevette, hogy egy férfi videót készít róla. Odament a férfihoz, és elvette a telefonját, amiből dulakodás lett.

Péntek hajnalban egy belvárosi szórakozóhelyen lazult Magyar Péter egy fiatalokból álló társasággal, de a Facebookon közzétett bejegyzése szerint a bulit egy provokátor zavarta meg, és balhé alakult ki.

A 444 információja szerint a buli az Ötkertben zajlott, ahol Magyar észrevette, hogy egy férfi videót készít róla. Odament a férfihoz, és elvette a telefonját, amiből dulakodás lett.

Ugyanígy írta le a történteket Magyar Péter is. Szerinte „a provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt”.

A Tisza Párt politikusa azt írta, hiába kérték, hogy hagyja abba a videózást, és törölje a felvételeket.

Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat.

Az Indexnek egy szemtanú azt állította, hogy ezután megjelentek a biztonságiak, Magyar indulatosan beszélt velük, „legalábbis ezt olvasta le a szájáról”. Ezután a biztonsági őrök arra a konklúzióra jutottak, hogy Magyar Péter kezdte a veszekedést, és felszólították, hogy távozzon. Ő viszont nem akart menni, így végül a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről.

Erről megjelent rövid videó is. Ezen annyi látszik, hogy a biztonsági emberek kivezetnek egy férfit, miközben egyikük hátulról átfogja a nyakát.

Magyar a posztját azzal zárta: „Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint a pénteken, hajnali 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, ezért az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást később adnak - teszi hozzá a 24.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet