Durr, neki! - Kis autós balhé Romániából

Sajátos módon mutatta ki dühét egy Chevrolet sofőrje. Videó.

Az autóba szerelt fedélzeti kamerák egyrészt azért jók, mert segítenek tisztázni a balesetek okait, másrészt naponta szállítanak valami izgalmas jelenetet.

Mondjuk olyant, amilyent korábban még nem láttunk.

Az alábbi romániai balhé is meglehetősen egyedi történet.

Annyi látszik a másfél perces felvételen, hogy egy út szélén parkoló Chevrolet bevág egy fehér Dacia elé, amit az utóbbinak az utasai meglehetősen nehezményeznek.

Itt dobnak az autó után valamit
Nyugat.hu

Felháborodottan kipattannak az autóból, valamit dobnak a Chevrolet után. Hogy eltalálják-e az nem lehet látni, de gyaníthatóan igen.

Merthogy annak sofőrje visszatolat és teljes erővel belezúg a Daciába. Majd, mint aki jól végezte a dolgát, elhajt a helyszínről.

Az eset szemtanúi láthatóan lefagyva nézik a jelenetet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video