Durva: alig 24 óra alatt 15 baleset történt Vas megyében

Kettőt ittas sofőrök okoztak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. november 30-án 5 óra és 2022. december 1-jén 5 óra közötti időben 1 súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés, illetve 14 anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek a rendőrök – írják a police.hu-n megjelent összesítőben.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Traktort borított fel egy Dacia a 84-es főúton Sajtoskálnál 2022. November 30. 20:03 súlyosan megsérült egy mezőgazdasági jármű vezetője abban a közlekedési balesetben, amely tegnap a késő délutáni órákban történt a 84-es számú főúton, Sajtoskál térségében. Egy 46 éves férfi személyautóval közlekedett a főúton Simaság felől Tompaládony irányába, haladása során későn észlelt egy vele azonos irányba közlekedő mezőgazdasági járművet és a hátuljának ütközött.

Az ütközés következtében a lassú jármű felborult, a személygépkocsi a menetiránya szerinti bal oldali vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a mezőgazdasági jármű vezetője súlyosan megsérült.

A személygépkocsi vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre is sor került. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

TM/Nyugat.hu

Anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is intézkedtek a rendőrök tegnap a délutáni órákban Körmenden, a Dankó Pista utcában. A balesetet okozó sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre is sor került.

A helyi gépkocsivezetővel szemben, vezetői engedélyének elvétele mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Körmendi Rendőrkapitányságon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló