Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Azzal fenyegette sógornőjét a vasi férfi, hogy összetiporja autóval, kerék alá teszi a fejét és elvágja a torkát

A Vas Megyei Főügyészség közleménye szerint felfüggesztettet és pénzbüntetést kaphat.

A Sárvári Járási Ügyészség zaklatás vétsége és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2018 júliusában az egyik Sárvárhoz közeli községben megfenyegette sógornőjét, hogy összetiporja autóval, kerék alá teszi a fejét, valamint elvágja a torkát.

Miután a vádlott édesapja a nő segítségére sietett, a vádlott az édesapját is megfenyegette azzal, hogy összetiporja, agyonüti. Egy nap elteltével a vádlott ismét szidalmazta a sógornőjét, aki miután a vádlott kiabálását meghallotta, be akart szállni a tanú gépkocsijába, eközben a vádlott a gépkocsi ajtaját nekilökte a sértett fejének, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását és azt indítványozta, hogy a bíróság kötelezze a vádlottat a felmerült 133.000 Ft bűnügyi költség megfizetésére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra