Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Valaki az Ebayen árul papír ezrest, mindössze 10 dollárért

Így erősödik a forint!

Jó üzleti érzékre vall, így lehet közel háromszor annyiért eladni valamit. Az Ebayen kínál valaki eladásra egy (egészen pontosan kettő darab) ezrest. A valutázás egy új formájának lehetünk szemtanúi, az egészen biztos.

-

Ha valakinek megtetszik, bátran megveheti, hiszen 14 napos pénzvisszafizetési gari is van, ha valami miatt mégis visszaküldi az árut.

Pénzre van szüksége? 10 dollárért (plusz 5 a szállítási díj), azaz alig négyezer forintért bárkinek lehet egy ezrese.

Frissítés:

Egy kolléga a Cinkről jelezte nekünk, hogy simán érhet ennyit, ugyanis az UNC (uncirculated) jelzés azt jelenti, hogy még nem volt forgalomban, tehát sohasem fizettek vele. Ahogy írja, teljesen hétköznapi a pénzgyűjtők körében ez a fajta bankjegykereskedés, ebben az esetben ugye az említett UNC-on kívül az is szempont, hogy egy forgalomból kifutó bankjegyről van szó.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra