Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Valaki az Ebayen árul papír ezrest, mindössze 10 dollárért

Így erősödik a forint!

Jó üzleti érzékre vall, így lehet közel háromszor annyiért eladni valamit. Az Ebayen kínál valaki eladásra egy (egészen pontosan kettő darab) ezrest. A valutázás egy új formájának lehetünk szemtanúi, az egészen biztos.

-

Ha valakinek megtetszik, bátran megveheti, hiszen 14 napos pénzvisszafizetési gari is van, ha valami miatt mégis visszaküldi az árut.

Pénzre van szüksége? 10 dollárért (plusz 5 a szállítási díj), azaz alig négyezer forintért bárkinek lehet egy ezrese.

Frissítés:

Egy kolléga a Cinkről jelezte nekünk, hogy simán érhet ennyit, ugyanis az UNC (uncirculated) jelzés azt jelenti, hogy még nem volt forgalomban, tehát sohasem fizettek vele. Ahogy írja, teljesen hétköznapi a pénzgyűjtők körében ez a fajta bankjegykereskedés, ebben az esetben ugye az említett UNC-on kívül az is szempont, hogy egy forgalomból kifutó bankjegyről van szó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra