Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ebben a látványpornóban a csaj nagyon ott van a szeren

Az akrobatikus táncos lány csak úgy szórja a fehér port, mint… Már csak a hasonlatért is megéri, bátran kattintson!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jeffrey Vanhoutte egy brüsszeli fotós, akinek remek érzeke van ahhoz, hogyan állítsa meg az időt. Az akrobatikus táncos kecses mozgása és a levegőben szálló porfelhő különös harmóniájához szükség is van a jó időérzékre, különben csak egy nagy fehér paca látszódna a képeken.

A porfelhő szárnyakat ad

Jeffrey Vanhoutte
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Norvell Jefferson nevű kreatív ügynökséget a holland Friesland Campina cég bízta meg azzal, hogy reklámozzák legújabb, Kievit elnevezésű tejporukat. Ha minden reklám ezt a színvonalat képviselné, nem lenne okunk a panaszra, azt hiszem. A fotók mellett nézze meg az így készült videót is, hogy milyen játszi könnyedséggel oldotta meg ezt a feladatot a fotós és csapata.

Mintha csak megállt volna pihenni

Jeffrey Vanhoutte

Dinamika és elegancia egy helyen

Jeffrey Vanhoutte

Itt nem kapott felszállási engedélyt...

Jeffrey Vanhoutte

Ahol összemosódik képzelet és valóság

Jeffrey Vanhoutte

Ez nem talált...

Jeffrey Vanhoutte

Így készült videó, mert ilyen is van:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés