Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egész sertés oszló teteme is bűzlik az Egyházasrádóc és Kisunyom közti erdőben kialakított illegális szemétlerakóban

Fát is kivágtak a volt bánya területén nőtt erdőben, hogy a partoldalról teherautóval önthessék a mélybe a szemetet a 86-os főút közelében.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Polgárőrök fedezték fel az illegális szemétlerakót a 86-os főúttól pár száz méterre. Az erdei úton dögszag jelzi, hogy valahol állati tetem hever, onnan azonban semmi nem látszik abból, mi van néhány méterre a mélyben - írja a 112press.hu .

Aki kimerészkedik a partoldal szélére és letekint, az állati tetemeket, autóalkatrészeket, több köbméter háztartási szemetet, vegyszeres flakonokat és autógumikat láthat. Egész házisertés is bomlófélben van a mélyben, de mellett több vaddisznó maradványai is láthatók, illetve egy egész gerincoszlop is bűzölög a mélyben.

Illegális szemétlerakó Kisunyom és Egyházasrádóc között
112press.hu

Az eddig ismeretlen elkövetők fát is vágtak ki a helyszínen, hogy teherautójukkal odatolathassanak a partoldal szélére, ahonnan könnyen a mélybe zúdítható a sok szemét.

A polgárőrök a felfedezés után értesítették a rendőrséget, akik adatgyűjtést végeztek a helyszínen.

Illegális szemétlerakó Kisunyom és Egyházasrádóc között
112press.hu

A lap információi szerint a nyomok alapján a hulladék közeli településről származhat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra