Égszakadás, földindulás: szakított az ISZOMM és a Munkáspárt

Szanyi Tiborék szerint Thürmer Gyuláéknál „valami megváltozott.”

Emiatt az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom felfüggeszti az együttműködést a Munkáspárttal addig, amíg „nem válik újra világossá a Munkáspárt ellenzéki karaktere, egyben rendszerkritikus alapállása” – jelentette ki közleményben az ISZOMM.

Hozzátették, hogy „a népámítás révén ismét győztes kormánykoalíció elveszítette józan ítélőképességét,” a kormányzat elleni fellépés lehetőségét az ISZOMM a „lassító sztrájkban” látja.

„A kormányoldali pénzbárókkal szemben a szintén pénzbárókra építő látszat-ellenzék bűnös baklövései nem igazolhatják sikerként a népnyúzó politikákat” – fogalmaztak az atv.hu szerint.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek