Egy 39 éves nő szörnyethalt, miután egy 200 kilós szarvas zuhant az autójára

Az állat az ütközéstől a levegőbe repült, majd az autó tetejére zuhant, beszakította a tetőt, és agyonütötte a nőt.

Szörnyethalt egy 39 éves nő, amikor az autójával elgázolt egy szarvast péntek este Kesztölc és Esztergom között, számol be az esetről a Tények nyomán a 24.hu. A több mint 200 kilogrammos állat az ütközéstől a levegőbe repült, majd az autó tetejére zuhant, beszakította a tetőt, és agyonütötte a nőt.

A sofőr, egy középkorú férfi, súlyosan megsérült, őt kórházba vitték. A sérültet és az áldozatot a tűzoltók feszítővágóval emelték ki a roncsból. A balesetben a szarvas elpusztult, a helyi vadásztársaság vitte el a helyszínről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek