Egy év időjárása fél órában

Havazás, jégeső, felhőszakadás, villámlás, árvíz, szupercellák, zúzmara. Minden, amit egy év alatt produkál az időjárás. Mégpedig a Vas megyei Söptén.

Barki László viharvadász már többször is ellátott minket időjárási fotókkal, videókkal, most egy félórás kisfilm következik. Amelynek részleteit egy év alatt rögzítette Söptén.
Ezzel ajánlja kisfilmjét:

Jóformán minden olyan jelenség-elemet tartalmaz, amit az égbolt le tudott produkálni. Úgymint: év eleji havazások, március eleji jégesős zivatar, születő felhők, naplementék, nyári éjjeleken dézsából ömlő felhőszakadások , heves villámlások, szeptemberi árvíz, a Balaton és a Kőszegi-hegység térségében tomboló / átvonuló szupercellák és egyéb zivatarrendszerek, november végi és december eleji mediterrán ciklonok okozta intenzív havazások, év végi zúzmara.

Íme:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video