Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy fideszes polgármester szavazást indított Parragh ötletelése ellen

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Fideszes polgármestere szavazást indított arról, hogy kinek is kell döntenie a helyi adókról.

„Ma Parragh Úr újra megtámadta a településeket. Kérem, hogy a demokrácia és az önkormányzatiság alapelve szerint most Önök is mondják el véleményüket!” – írja Facebook-bejegyzésében Cser-Palkovics András.

Parragh László a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, ugyanis felfüggesztené az iparűzési adót, a koronavírus-járvány okozta bevétel kiesések miatt. Az önkormányzatok szerint azonban ez ellehetetlenítené a városokat és kerületeket. Ebben mind az ellenzéki, mind a kormánypárti polgármesterek egyetértenek.

Erről Horváth Attila Horváth Attila az építményadó emeléséről, a megszorításokról, a kormányzati elvonásokról 2020. November 20. 11:51 is elmondta a véleményét.

„Önök szerint kinek kell döntenie a helyi adókról, az esetleges kedvezményekről (pl. iparűzési adó)?” – teszi fel a kérdést Székesfehérvár polgármestere.

„A) A település önkormányzatának

B) A Kereskedelmi és Iparkamarának

"Kérem kommentben írják meg, melyik lehetőséget támogatják! Szavazatukat előre is köszönöm!” – zárja sorait Cser-Palkovics András.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra