Egy futár sokszor fut bele rázós helyzetekbe

Ha nem a közlekedési anomáliák nehezítik az életét, akkor még villanyszerelő is lehet.

Juhász Marci közismert zenész, remek egyszálgitáros estjeivel gyakran megfordul Szombathelyen is. Nemrég tette közzé az alábbi képet a Facebookon, ami a másik választott hivatásával függ össze. Ugyanis Marci szeret futárkodni, és mikor az időjárás is engedi, akkor a kék Indian motorbiciklijével űzi az ipart, és az egyik címen érdekes kiírásba botlott:

Érteni véljük a látottakat; nem kell félni, nem ráz, csak csíp és a bátrabbak nyalogatás útján is becsengethetnek az objektumba. A régi szép idők és a 9 voltos zsebtelepek… A viccet félretéve, itt vagy az igénytelenség túl nagy, vagy a pénztelenség. Pedig a probléma megoldása egy nagyjából 1000 forintba kerülő kapcsoló lenne.

Ezek a képek azon túl, hogy jót nevetünk rajtuk, azért mégis kordokumentumai a magyar valóságnak, amiben élünk. Hogy ez egy minőségi élet, azt mindenki döntse el maga.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet