Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy gázszerelő ellen már vádat emelt az ügyészség

Annak adta ki magát, aki nem volt, és bizonyos összegeket eltulajdonított.

A Kőszegi Járási Ügyészség kontár gázszerelővel szemben emelt vádat sikkasztás és csalás bűntette miatt - közölte lapunkkal a Vas Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a vádlott magát egyéni vállalkozónak kiadva 2018. február és 2020. augusztus közepe közötti időszakban különböző hirdetési fórumokon gáz- és fűtésszerelési munkákkal kapcsolatos hirdetéseket adott fel, illetve az ilyen szolgáltatást igénylők által feladott hirdetésekre jelentkezett úgy, hogy megfelelő végzettséggel nem rendelkezett, és egyéni vállalkozói tevékenységét a hatóság 2018.év elejével megszüntette.

A vádlott a gáz- és fűtésszerelési munkát igénylő sértetteknél felmérést végzett, tőlük az anyagár előlegeként kapott összegeket azonban jogtalanul eltulajdonította, az elvállalt munkát pedig nem, illetve csak részben végezte el.

A vádlott 10 sértettnek több mint 3,1 millió forint kárt okozott.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Kőszegi Járásbíróság fog dönteni.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek