Egy hónapja folyamatosan drágul a benzin

A gázolajé viszont most csökken.

Szerdától kezdve bruttó tizenkét forinttal nő a benzin beszerzési ára, a gázolajé viszont kilenc forinttal olcsóbb lesz – közölte a Holtankoljak.hu.

A lap kiemelte, hogy az utóbbi egy hónapban csak nőtt vagy stagnált az üzemanyagok ára, ehhez képest fordulatot jelent, hogy most már legalább a gázolajé csökkent. hangsúlyozták viszont, hogy az árstop miatt a a 95-ös benzin és a gázolaj kiskereskedelmi ára továbbra sem változik.

Az árstop nélkül a 95-ös benzin átlagára most literenként 634, a gázolajé pedig 699 forint lenne.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek