Egy lábadozó nyulat látogatott meg Győrfi Pál

A beteg a hétvégén valószínűleg hazamehet a kórházból.

Lakástűz volt csütörtökökön Budapesten, a mentősök elláttak egy nőt, aki füstmérgezést kapott. A lakásban közben megtalálták a nő hobbiállatát, egy nyulat, amely súlyosan megégett a tűzben.

Emezt állatkórházba vitték a mentők, mert vallják, hogy minden élet számít, plusz nem is volt éppen riasztásuk - írja a klubradio.hu.

Győrfi Pál mentőszóvivő a Facebook tanúsága szerint meglátogatta az oxigénsátrat is megjárt nyulat. Megnyugvással konstatálhatta, van remény, hogy teljesen felépül. Olyannyira, hogy a hétvégén haza is vihetik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek