Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy magyar nő több késszúrással megölte és feldarabolta a barátját Bécsben

A sértett maradványait egy beton átereszbe elrejtették, majd sósavval leöntötték.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt két magyar nő ellen. Egyiküket előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette és kifosztás bűntette, a másikat bűnpártolás bűntette miatt - közölte az ügyészség.

A vád szerint a 27 éves nő 2018 év őszén Ausztriában, Bécsben ismerte meg későbbi áldozatát, egy másik földrészről származó férfit, aki a nőt nehéz helyzetéből kisegítette. Szállást, anyagi biztonságot és kábítószert is biztosított számára.

A nő a férfit több ízben ott hagyta, mert ilyenkor visszament az ugyancsak Bécsben élő magyar barátjához, akivel „se veled, se nélküled” viszonyban álltak.

2019. év elején a nő a sértettel került ismét kapcsolatba, aki a nőt már feleségül kívánta venni, amibe a nő is belegyezett. A hónap közepétől azonban a nő már nem tartotta jó ötletnek a házasságot. Úgy érezte, hogy a sértett erőszakosabb és inkább magyar barátjával szeretni ismét együtt lenni.

A vádlott felvette a kapcsolatot a magyar barátjával, aki azt tanácsolta neki, hogy mondja el a sértettnek, hogy nem szereti és hagyja őt el.

A nő azonban – tartva a sértett kiterjedt kapcsolataitól, a sértett barátaitól – azt tervezte el, hogy inkább megöli a sértettet és utána úgy tesz, mintha a sértett eltűnéséről nem rendelkezne információval.

A vádlott várta a megfelelő alkalmat, mely 2019. február 24-én a reggeli órákban jött el. Előtte való nap és a diszkóban is mindketten jelentős kábítószert fogyasztottak. A vádlott és a sértett egy diszkóból tértek haza bécsi otthonukba és lefekvéshez készülődtek.

A férfi még elalvás előtt szeretkezni kívánt, ezért közeledni próbált a nőhöz. A vádlott durván elutasította, letaszította a sértettet a földre, majd sértegette. A férfi dühös lett és megfenyegette a vádlottat. A nő ekkor felkapta a mellette lévő kést, majd először megszúrta s sértett nyakát, majd dulakodás közben többször megszúrta test-szerte. A sértett röviddel a szúrásokat követően életét vesztette. A nő ezután elvette a sértett pénzét, 580 eurót majd másnap a késsel és egy kalapáccsal feldarabolta sértettet és bőröndökbe rakva édesanyjához, a másik vádlott jászladányi otthonába szállította.

A következő napon a vádlottak a sértett maradványait egy bérelt autóval Jászalsószentgyörgy külterületére szállították, egy beton átereszbe elrejtették, majd sósavval leöntötték.

Az ügyészség vádiratában indítványozta, hogy a bíróság az anyával szemben felfüggesztett szabadságvesztés büntetést, a lányával szemben határozott idejű fegyházbüntetést szabjon ki.

Az ügyben a Szolnoki Törvényszék fog első fokon bírói döntést hozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra